Blog

Kertvilágítási tippek és tudnivalók újépítésű ház esetén

Új ház megvilágítása

Építkezik? Gondoljon a kertjére is!


Újonnan épülő és már elkészült ház esetén is egyszerűen kiépíthető a világítási rendszer. A ház éleit süllyesztett lámpatestek segítségével, úgynevezett surlófénnyel emeljük ki, amelyeket az épület falától 30-40 cm távolságra helyezünk el. Amennyiben háza még építés alatt áll, úgy a burkolat lehelyezése előtt érdemes megtervezni a világítási rendszert is. A fákat, bokrokat, szökőkutakat vagy gyalogosösvényeket ugyancsak surlófénnyel varázsoljuk hangulatossá. Cégünk előzetes egyeztetést követően, személyre és kertre szabottan készíti el a kiépítendő rendszer tervét.


Egyedül vagy szakember segítségével?


Kertvilágítási rendszer telepítését mindig érdemes szakemberre bízni. A Kertvilágítás Kft. fő profilja a kültéri világítás, cégünk ezért személyes tanácsadással segíti minden ügyfelét. Amerikai anyavállalatunk rendszeres képzéseket biztosít szakembereink számára, akik így folyamatosan értesülnek a piacon fellelhető legújabb termékekről és újdonságokról. A kivitelezés során munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a már meglévő növények, virágok és épületek burkolatának megóvására.

Ossza meg Ön is ezt a cikket!

Kertvilágítás tervezés

KERTVILÁGÍTÁS TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS PROFIKNAK IS

A Kertvilágítás Kft. épületek, műemlékek, szobrok, terek és kertek megvilágításával foglalkozik. Portfóliónk, a tervezéstől a kivitelezésig, a teljes folyamatot magába foglalja.
Régi ház megvilágítása

Ezeket érdemes megfogadnia, ha meglévő házához szeretne kertvilágítást

Mindig is csodálkozva tekintett a szomszéd fényárban úszó kertjére? Rengeteg ötlete van, de egyedül nem mer belevágni? A Kertvilágítás Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberei bármilyen elképzést képesek valóra váltani, Önnek csak meg kell álmodnia azt.
Kertvilágítás karbantartás télen és tavasszal

Így óvja világítási rendszerét télen és tavasszal

A Kertvilágítás Kft. által telepített rendszer több szempontból is előnyös; egyrészt gyorsan, legtöbbször bontási munkálatok nélkül beépíthető, ráadásul a lámpatestek minimális karbantartást igényelnek.
Kerti világítás okai

7 ok, amiért megéri fényekkel díszíteni kertjét

2017.08.12
Ha még bizonytalan azt illetően, hogy érdemes-e kerti világítást kialakítania, mutatunk hét olyan érvet, amit elolvasva Ön is kedvet kap udvara teljes újratervezéséhez.
Világítás a betörők ellen

Védekezzen kertvilágítással a betörők ellen

2017.08.10
Lefekvés előtt bizonyára sokunkban felmerül a kérdés, hogy vajon a szomszéd fényárban úszó házát vagy a mi sötét otthonunkat választja-e egy potenciális betörő. A tapasztalat azt mutatja, hogy a jól megvilágított kerteket, házakat, utcákat általában elkerülik a bűnözők, hiszen a különböző pontokon elhelyezett fények kevesebb búvóhelyet biztosítanak számukra.
További cikkek betöltése ...