Kerti világítás tervezés, kivitelezés

korszerű kerti fények

Korszerű kertvilágítás modern megoldásokkal

Számunkra nincs lehetetlen! Személyre szabottan, a ház és a kert adottságait figyelembe véve megvalósítjuk az Ön számára legmegfelelőbb kerti világítás konstrukciót. Előzetes egyeztetést követően kialakítjuk a kültéri lámpák beépítésének a helyét, meghatározzuk a szükséges mennyiséget, hogy a legoptimálisabb fényhatást érjük el a területen. A kertterv illetve a ház alaprajzának megtekintésével még pontosabb információt tudunk nyújtani. Ezen tudás birtokában egy előzetes terv készülhet, melyet a helyszínen véglegesítünk. Mondja el elképzeléseit, és mi megvalósítjuk a hangulatos kerti ötleteket!

világítási költségek

Alacsony világítási költségek

Világítási rendszerünk törpefeszültséggel (12 V) működik, beépített alkony- és időkapcsolóval ellátott transzformátorral, hogy a 220 V-ot 12 V-ra redukálhassuk. A telepítést követően biztonságosan és egyszerűen használható a világítási rendszerünk.

világítás kiépítés

Szakszerű kivitelezés

Az ingatlanon és a kertek esetében is a kivitelezés gyorsan és szakszerűen zajlik, és csak szükség esetén végzünk bontási munkálatokat. Maximális hatékonysággal, a legújabb modern eszközökkel keltjük életre kertjét, így növelve ingatlana értékét.

fénytervezés

Tervezés: gyorsan és biztonságosan

1. Újépítésű ingatlan illetve kert esetén

Épület megvilágítása: Újonnan épülő és már elkészült ház esetén is egyszerűen kiépíthető a világítási rendszer. A ház éleit süllyesztett lámpatestek segítségével, úgynevezett surlófénnyel emeljük ki, az épület falától 30-40 cm távolságra. Amennyiben még építés alatt áll a háza, úgy a burkolat lehelyezése előtt érdemes megtervezni a világítási rendszert.

Kertvilágítás: A fákat, bokrokat, szökőkutakat vagy gyalogos ösvényeket kellemes surlófénnyel tesszük hangulatossá. A kivitelezés során munkatársaink ügyelnek a már beültetett fű és a növényzet védelmére.

Javaslatok újépítésű házak megvilágításához >>>

2. Meglévő ingatlan, kert esetén

Épület megvilágítása: Hasonlóképpen az újépítésű házakhoz, a már meglévő ingatlanok éleit is süllyesztett lámpatestekkel tesszük még varázslatosabbá, ezzel kiemelve a megvilágítandó területet. A kültéri lámpák háztól való távolsága szintén 30-40 cm, viszont amennyiben ezek területét szilárd burkolat akadályozza (beton, viacolor stb.), úgy minimális bontási munkálatok szükségesek, hogy a lámpa egy síkba kerüljön a járófelülettel.

Kertvilágítás: A fákat, bokrokat, szökőkutakat vagy gyalogos ösvényeket kellemes surlófénnyel tesszük hangulatossá. A kivitelezés során munkatársaink ügyelnek a már beültetett fű és a növényzet védelmére. A kültéri lámpák helyét helyszínbejárást követően tudjuk véglegesíteni, ami azért is fontos, mert ekkor tudjuk pontosan megtervezni a lámpatestek dőlési szögét, ami a növények megvilágítása miatt fontos.

Néhány szempont meglévő épületek kivilágításához >>>

elektromos karbantartás

Karbantartási munkálatok

A lámpatestek különösebb karbantartást nem igényelnek, ugyanis vízállóak és az időjárás viszontagságait is jól tűrik. A tél közeledtével érdemes egy kicsit megtisztítani a ráhullott falevelektől, valamint tavasz beköszönte előtt a port és más szennyeződéseket javasolt eltávolítani, a felületet áttörölni.

Ha Ön is szeretne csodás fényvarázst, hangulatvilágítást kertjébe, felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal. Kérjen árajánlatot, hogy minél hamarabb élvezhesse kertje pompáját! Tekintse meg referenciamunkáinkat, győződjön meg hitelességünkről!

Példák, hogyan óvja világítási rendszereit télen és tavasszal >>>