Kellemes kerti vagy épületvilágítás surlófénnyel

Ha azt szeretné, hogy kertje ne csak nappal, hanem éjjel is pompázzon, válassza a Kertvilágítás Kft. csapatát, akik szakszerűen a mai trendeknek megfelelően alakítják ki kertje fényrendszerét.

photo

Már meglévő és új építésű ingatlanoknál, kerteknél is egyszerűen kiépíthető a világítás, amelyet maximális biztonsággal és a legmodernebb eszközökkel keltünk életre. A kellemes látvány elérése érdekében surlófényt használunk, melyet az épülettől vagy az adott tárgytól 30-40 cm távolságra helyezünk el, így biztosítva a szemet gyönyörködtető összhatást. A lámpák helyét a terület feltérképezése után véglegesítjük. A kert kiépítésénél érdemes odafigyelni arra, hogy a locsolórendszer lefektetése után alakítsuk ki a világítási rendszert és ezt követheti a füvesítés vagy gyepszőnyeg lefektetése.

photo

Az épületek és a kerti világítások rendszere is a legmodernebb technikával készül, amellyel varázslatos fényhatásokat érhetünk el. Ez annak köszönhető, hogy süllyesztett lámpatesteket építünk be, amelyek súrlófénnyel emelik ki a ház és a kert legszebb részeit. A beépítetett világítótestek a fények és árnyak sejtelmes és változatos világát hozzák létre. A lámpák alacsony feszültségűek, így az áramütés veszélye kizárt, gyerekek és házi kedvencek is lehetnek a közelében.