Blog

Ezeket érdemes megfogadnia, ha meglévő házához szeretne kertvilágítást

Régi ház megvilágítása

Bízza profikra a munkát!


Akár építkezik, akár meglévő kertet dekorál, fontos, hogy a világítási rendszer kiépítését minden esetben bízza szakemberre. Így nemcsak a fölösleges pénzkidobást kerülheti el, hanem a hozzá nem értő beszerelésből fakadó hibákat is. Cégünk minden szolgáltatására és termékére hároméves garanciát vállal, így nálunk biztosan nem éri kellemetlen meglepetés. Az általunk telepített rendszer rendkívül kényelmes és biztonságos, a lámpatestek pedig minimális karbantartást igényelnek.


Maximális kivitelezés minimális bontással


Fontos, hogy már meglévő ingatlan és kert esetén is elengedhetetlen a helyszínbejárás, hiszen a kültéri lámpák helyét és dőlési szögét csak így tudjuk a legpontosabban megtervezni. Ebben az esetben is surlófényt használunk, hiszen ezzel lehet a leghangulatosabb végeredményt elérni. Cégünk minden esetben igyekszik minimális bontási munkálatokkal dolgozni, ám ha a lámpatesteket szilárd burkolat (beton, viacolor stb.) akadályozza, úgy azokat egy síkba kell hozni a járófelülettel. Bármilyen kérdés esetén forduljon bizalommal a Kertvilágítás Kft. szakmai csapatához!

Ossza meg Ön is ezt a cikket!

Kertvilágítás karbantartás télen és tavasszal

Így óvja világítási rendszerét télen és tavasszal

A Kertvilágítás Kft. által telepített rendszer több szempontból is előnyös; egyrészt gyorsan, legtöbbször bontási munkálatok nélkül beépíthető, ráadásul a lámpatestek minimális karbantartást igényelnek.
Kerti világítás okai

7 ok, amiért megéri fényekkel díszíteni kertjét

2017.08.12
Ha még bizonytalan azt illetően, hogy érdemes-e kerti világítást kialakítania, mutatunk hét olyan érvet, amit elolvasva Ön is kedvet kap udvara teljes újratervezéséhez.
Világítás a betörők ellen

Védekezzen kertvilágítással a betörők ellen

2017.08.10
Lefekvés előtt bizonyára sokunkban felmerül a kérdés, hogy vajon a szomszéd fényárban úszó házát vagy a mi sötét otthonunkat választja-e egy potenciális betörő. A tapasztalat azt mutatja, hogy a jól megvilágított kerteket, házakat, utcákat általában elkerülik a bűnözők, hiszen a különböző pontokon elhelyezett fények kevesebb búvóhelyet biztosítanak számukra.
kerti-vilagitas

Elegáns led kerti világítás, mely elvarázsolja otthonát

Egy kertet sokféleképpen meg lehet világítani. Napjainkban már szinte fuldoklunk a kerti lámpák sokszínűségétől. Sok bolt kínál gazdaságos, színpompás lámpákat és izzókat, melyek kerti telepítése már házilag is könnyen kivitelezhető.

A kerti világítás jó befektetés

Eladná a házát? Növelje ingatlanpiaci értékét kerti világítással

Egy profi és minőségi kerti világítás csodás látvány és megtérülő befektetés. Amennyiben háza eladását tervezi, érdemes megfontolnia egy kültéri világítási rendszer kialakítását, ami végső soron ingatlana értékét is növeli.
További cikkek betöltése ...