Trendi kültéri világítás

A mai trendekhez igazodva egy kültéri világítás kialakítására érdemes nagy hangsúlyt fektetni, hiszen ennek segítségével kiemelhetjük házunk, kertünk legszebb pontjait.

kültéri világítás ikon

Esztétikus külső világítás

Sötétedés után kellemes hangulatot áraszt, ha egy házat, fát, bokrot vagy csobogót megfelelő fénytechnikával emelünk ki. De a lépcsőket vagy akár a garázsfeljárót is megvilágíthatjuk, amelynek az esztétikum mellett biztonsági előnye is van, ugyanis a betörők jobban kedvelik a sötét, kevésbé látszódó épületeket. Lámpáink mindegyike energiatakarékos (12V, LED opció) a hagyományos társaihoz képest, ennek köszönhetően rengeteg pénzt takaríthatunk meg. A professzionális rendszert idő- és alkonykapcsolóval láttuk el, az automatikus működés és az egyszerű kezelhetőség érdekében.

külső világítás ikon

Klasszikus vagy modern kültéri világítás

A hagyományos formákat kedvelők és a modern külsők kedvelői is megtalálják szívükhöz legközelebb álló lámpatesteket, ugyanis amerikai partnercégünk innovatív megoldásairól folyamatosan tájékoztat minket. Vállalatunk szakemberei rendszeres képzéseken vesznek részt, hogy értesüljenek a világpiac újdonságairól. A kültéri világítási rendszer kiépítésénél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kertben lévő növények, virágok vagy éppen a ház burkolatát ne sértsük fel. A munkálatok gyorsan, rövid időn belül lezajlanak, a termékekre garanciát vállalunk, hiszen nálunk első az ügyfél elégedettsége.