Blog

Védekezzen kertvilágítással a betörők ellen

2017.08.10
Világítás a betörők ellen

Nemcsak látványos, hanem hasznos is


Annak érdekében, hogy otthonunkat biztonságban tudhassuk, érdemes mozgásérzékelővel ellátott vagy automatizált világítást választanunk. A biztonsági világítás egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerűen és biztonságosan üzemeltethető, így segítségével hatékonyabban távol tarthatjuk a nemkívánatos vendégeket. A Kertvilágítás Kft. termékeit idő- és alkonykapcsolóval láttuk el, így két beállítás közül is választhat: a lámpák alapértelmezettként alkonyatkor és pirkadatkor kapcsolnak be, illetve ki. Ám az időzítőn tetszőleges időpontokat is megadhat, így rendszerét saját igényei szerint is testre szabhatja.


Nyaralás idején is biztonságban


Egy szépen kiépített kertvilágítás nemcsak a szemnek, hanem a biztonságérzetünknek is jót tesz. A mindennapokban érdemes éjszakára bekapcsolni a fényeket, nyaralás idején pedig a különféle időzítési opciók segíthetnek abban, hogy otthonunkat távollétünk során is biztonságban tudjuk. Csatlakozzon Ön is azon elégedett ügyfeleinkhez, akik már biztonságossá tették otthonukat cégünk segítségével!

Ossza meg Ön is ezt a cikket!

kerti-vilagitas

Elegáns led kerti világítás, mely elvarázsolja otthonát

Egy kertet sokféleképpen meg lehet világítani. Napjainkban már szinte fuldoklunk a kerti lámpák sokszínűségétől. Sok bolt kínál gazdaságos, színpompás lámpákat és izzókat, melyek kerti telepítése már házilag is könnyen kivitelezhető.

A kerti világítás jó befektetés

Eladná a házát? Növelje ingatlanpiaci értékét kerti világítással

Egy profi és minőségi kerti világítás csodás látvány és megtérülő befektetés. Amennyiben háza eladását tervezi, érdemes megfontolnia egy kültéri világítási rendszer kialakítását, ami végső soron ingatlana értékét is növeli.
Világítás surlófénnyel

Miért érdemes surlófénnyel világítani?

A surlófény jellemzője, hogy viszonylag lapos szögben világítja meg a tárgyat vagy felületet, így annak struktúráját hangsúlyozza az árnyékok megnyújtásával. Akkor érdemes használni, ha kellemes és hangulatos látványt szeretnénk elérni.
Energiatakarékos kertvilágítás

Így teheti Ön is energiatakarékosabbá kerti világítását

Mi a kevesebb néha több elvét követjük, vagyis nem a túlvilágításra, hanem a szolid, mégis esztétikus megjelenésre törekszünk. Egy teljesen fényárban úszó ház hivalkodó, ráadásul az energiaigénye is rendkívül magas. A visszafogottabb világítás nem csak szebb és elegánsabb, de üzemeltetése és fenntartása is sokkal pénztárcabarátabb.

Esküvői kertvilágítás

Esküvő a kertben? Mutatjuk, hogyan!

Nincs is annál meghittebb, mint saját kertünkben kimondani a boldogító igent, majd a csillagos ég alatt ünnepelni barátainkkal, rokonainkkal. Ha eddig azt gondolta, hogy ez csak a filmekben lehet szép, akkor most mutatunk Önnek néhány tippet a tökéletes kerti esküvőhöz.