Energiatakarékos kerti lámpák

A kerti lámpákról sokan azt hiszik, hogy óriási költséggel járnak, ám ez egy tévedés. A modern technikának köszönhetően a kerti világítással járó kiadások ma már alacsonyabbak, nem mellesleg egy jól megtervezett kültéri világítás az ingatlan értékét is növeli.

photo

A kertek megvilágításánál nem a lámpáké a főszerep, hanem a kellemes fényhatás elérése a cél. Profi szakembereink a legújabb technikákat alkalmazva, modern megoldásokkal teszik még káprázatosabbá kertjét, és természetesen ezt bontási munkálatok nélkül igyekeznek kivitelezni. A kültéri lámpák surlófényei nem vakítanak, festőien világítanak meg minden pontot, legyen az egy garázsbeálló, kerti csobogó vagy egy nagyobb fa.

photo

Vállalatunk szakemberei varázslatossá teszik kertjét. A Kertvilágításítás rendszere teljes mértékben biztonságos és könnyen kezelhető. A beépített idő- és alkonykapcsolónak köszönhetően egyszerűen szabályozhatók a fények, így automatikus rendszerüzemeltetés érhető el. A lámpák igazán strapabíróak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így hosszú távú értékállóságot nyújtanak. Nappal a fénytechnikai rendszer diszkréten bújik meg kertjében, de az alkonyat beköszöntével kigyúlnak a fények, és vendégei ámulva nézik a csodás fényjátékot.