Hangulatos kerti fények

Kellemes nyári esték hangulatos helyszíne lehet az Ön kertje is. Hogyan? A Kertvilágítás Kft. szolid vagy akár mesébe illő fényjátékkal díszíti fel kertje értékes pontjait, természetesen az Ön igényeinek megfelelően.

varázslatos világítás

Tökéletes kerti fényvarázs

A szomszéd kertje éjjel is fényárban úszik? A mondás is úgy tartja, a „szomszéd kertje mindig zöldebb”, legyen hát az Öné is ragyogó, hiszen már egyszerűen, költséghatékony módon megvalósítjuk álmait. Hogyan? A Kertvilágítás Kft. szakemberei évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és évről-évre frissítik tudásukat, követik az aktuális trendeket. Legyen szó út menti világítótestek kiépítéséről, fák vagy növények megvilágításáról vagy építészeti elemek kiemeléséről, mindegyiket kellő precízséggel és odafigyeléssel valósítják meg Önnél.

modern kerti megvilágítás

Modern technika és minőség az Ön kertjében is!

Esztétikus, modern és elegáns, ez a kertvilágítás. Magyarország egész területén dolgoznak szakemberink, bontási munkálatok nélkül, ingyenes tervezéssel és gyors beszereléssel. Ráadásul 3 éves garancia időtartammal, hiszen lámpáink mindegyike professzionális és időtálló. A kiépítéssel kapcsolatban fontos megemlítenünk, hogy nem a lámpák megjelenése az elsődleges szempont, hanem a velük elért fényhatás, ami a kert és a ház hangulatához a legjobban illik. Igazán hatásos eredményt pedig surlófények segítségével érjük el, ami azt jelenti, hogy a ház éleit alulról felfelé irányuló fénnyel tesszük még káprázatosabbá, míg a bokrokat, fákat vagy csobogókat felülről lefelé világítjuk meg.

Erre figyeljen oda, ha elegáns kerti világítást szeretne >>>