Blog

Készítsen saját kezűleg otthoni játszóteret

Játszótér megvilágítás

Gyűjtsön inspirációt és ötleteket


A keresőbe beírva az interneten számos kreatív ötletet találunk arra, hogyan tehetjük kertünket gyermekeink, esetleg unokáink számára is kalandos hellyé. A merészebb szülők a tavasz beköszöntével akár szerszámot is ragadhatnak és saját maguk is elkészíthetik a különféle mászókát és játszóházakat. Az elképzeléseinknek ilyenkor tényleg csak a kézügyességünk és a türelmünk szabhat határt. Természetesen szakemberre is bízhatjuk a munkát, illetve készen is vehetünk fából készült faházakat, mászókát.


Figyeljen a biztonságra is


Ha minden apró szög a helyére került, érdemes a terület és a hozzá tartozó tárgyak megvilágításáról is gondoskodnunk. Ez nemcsak a hangulat és a kinézet, hanem a biztonság miatt is nagyon fontos, hiszen valószínűleg Ön sem szeretné egy kórházi látogatással zárni a napot. Tudta? Surlófénnyel remekül kihangsúlyozhatja kerti játszóparkja minden egyes pontját, ezzel még csodálatosabbá és mesebelivé téve a gyerekek esti szórakozását. Kerti világítás telepítése esetén már mindenképpen érdemes szakemberhez fordulnia; ezt a feladatot azonban már nyugodtan rábízhatja a Kertvilágítás Kft. hozzáértő csapatára.

Ossza meg Ön is ezt a cikket!

Ismét 7 ok a kertvilágításra

7 ok, amiért megéri fényekkel díszíteni kertjét 2. rész

2017.08.22
Automatizált világítással egyszerűen távol tarthatja otthonától a nemkívánatos betolakodókat, hiszen a bűnözők elsősorban a sötét, kivilágítatlan lakásokat szeretik.
Új ház megvilágítása

Kertvilágítási tippek és tudnivalók újépítésű ház esetén

Most építi álmai otthonát? Szeretné a kertjét és az udvarát is hangulatossá tenni? Nyűgözze le ismerőseit és vendégeit esztétikusan kialakított kerti világítással, amiben a telepítés után még hosszú évekig gyönyörködhet.
Kertvilágítás tervezés

KERTVILÁGÍTÁS TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS PROFIKNAK IS

A Kertvilágítás Kft. épületek, műemlékek, szobrok, terek és kertek megvilágításával foglalkozik. Portfóliónk, a tervezéstől a kivitelezésig, a teljes folyamatot magába foglalja.
Régi ház megvilágítása

Ezeket érdemes megfogadnia, ha meglévő házához szeretne kertvilágítást

Mindig is csodálkozva tekintett a szomszéd fényárban úszó kertjére? Rengeteg ötlete van, de egyedül nem mer belevágni? A Kertvilágítás Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberei bármilyen elképzést képesek valóra váltani, Önnek csak meg kell álmodnia azt.
Kertvilágítás karbantartás télen és tavasszal

Így óvja világítási rendszerét télen és tavasszal

A Kertvilágítás Kft. által telepített rendszer több szempontból is előnyös; egyrészt gyorsan, legtöbbször bontási munkálatok nélkül beépíthető, ráadásul a lámpatestek minimális karbantartást igényelnek.
További cikkek betöltése ...