Blog

7 ok, amiért megéri fényekkel díszíteni kertjét 2. rész

2017.08.22
Ismét 7 ok a kertvilágításra

Biztonságot nyújt


Automatizált világítással egyszerűen távol tarthatja otthonától a nemkívánatos betolakodókat, hiszen a bűnözők elsősorban a sötét, kivilágítatlan lakásokat szeretik. Kertvilágítással azonban nemcsak külső támadástól védheti meg otthonát, hanem családját és vendégeit is biztonságban tudhatja. Sokkal balesetveszélyesebb ugyanis egy sötét kert, főleg ha lépcsők, feljárók, esetleg egyéb díszítőelemek is határolják azt. Kerti fényekkel szolidan, mégis észrevehetően mutathat irányt magának és vendégeinek egyaránt.


Tesztelheti kreativitását         

                         

Ne szabjon határt kreativitásának, nálunk bármilyen egyedi ötletet megvalósíthat. Akár hagyományos, akár modern stílusban gondolkodik, kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek tetsző darabot. Biztos lehet benne, hogy kertvilágításával otthona kitűnik majd a többi közül, mégsem lesz zavaró a szomszédok számára. A lámpákat diszkréten helyezzük el, a fények nem vakítóak, vagyis minden adott kertje újszerű kialakításához.


Évszaktól függően gyönyörködhet benne


Gondolta volna? Egy ízlésesen kialakított világítás soha nem megy ki a divatból, és az sem igaz, hogy csak nyáron mutat jól. A hangulatos fények kertjének új arcát mutatják minden évszakban: tavasszal az éledező természet és a virágzó növények, ősszel a vibráló színek, télen pedig a havon megcsillanó fény kerül a középpontba. Egy jól átgondolt és megtervezett világításban tehát még hosszú éveken keresztül gyönyörködhet. Kérjen ajánlatot ITT!


Újjávarázsolhatja a régit


Ha régóta ugyanazt a kertet látja, előfordul, hogy a látvány egy idő után unalmassá válik. A kertvilágítás az egyik legegyszerűbb, legsokoldalúbb és legolcsóbb módja kertje felfrissítésének. Egy-egy jó helyre telepített lámpatest még a legkisebb és legminimálisabban kialakított udvart is újjávarázsolja. Nem véletlenül lett tehát ennyire népszerű a tulajdonosok körében, akik ezáltal úgy érezhetik, mintha egy teljesen új otthonba csöppentek volna.


Ha új kerti világítást tervez, akkor ezekre figyeljen oda a kivitelezés előtt >>>

Ossza meg Ön is ezt a cikket!

Új ház megvilágítása

Kertvilágítási tippek és tudnivalók újépítésű ház esetén

Most építi álmai otthonát? Szeretné a kertjét és az udvarát is hangulatossá tenni? Nyűgözze le ismerőseit és vendégeit esztétikusan kialakított kerti világítással, amiben a telepítés után még hosszú évekig gyönyörködhet.
Kertvilágítás tervezés

KERTVILÁGÍTÁS TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS PROFIKNAK IS

A Kertvilágítás Kft. épületek, műemlékek, szobrok, terek és kertek megvilágításával foglalkozik. Portfóliónk, a tervezéstől a kivitelezésig, a teljes folyamatot magába foglalja.
Régi ház megvilágítása

Ezeket érdemes megfogadnia, ha meglévő házához szeretne kertvilágítást

Mindig is csodálkozva tekintett a szomszéd fényárban úszó kertjére? Rengeteg ötlete van, de egyedül nem mer belevágni? A Kertvilágítás Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberei bármilyen elképzést képesek valóra váltani, Önnek csak meg kell álmodnia azt.
Kertvilágítás karbantartás télen és tavasszal

Így óvja világítási rendszerét télen és tavasszal

A Kertvilágítás Kft. által telepített rendszer több szempontból is előnyös; egyrészt gyorsan, legtöbbször bontási munkálatok nélkül beépíthető, ráadásul a lámpatestek minimális karbantartást igényelnek.
Kerti világítás okai

7 ok, amiért megéri fényekkel díszíteni kertjét

2017.08.12
Ha még bizonytalan azt illetően, hogy érdemes-e kerti világítást kialakítania, mutatunk hét olyan érvet, amit elolvasva Ön is kedvet kap udvara teljes újratervezéséhez.
További cikkek betöltése ...