Blog

Így óvja világítási rendszerét télen és tavasszal

Kertvilágítás karbantartás télen és tavasszal

Mire kell figyelni télen és tavasszal?


Bár a lámpatestek vízállóak, a rossz idő beköszöntével érdemes egy kicsit megtisztítani a ráhullott levelektől és faágaktól. Nagy mennyiségű havazás után mindig gondoskodjon a felület tisztán tartásáról, illetve télen se felejtse el ellenőrizni a rendszer helyes működését. Tavasszal távolítsa el a szennyeződéseket és az összegyűlt port a lámpatestek felületéről; illetve ha a lámpákat hosszú ideig hó fedte, bizonyosodjon meg róla, hogy egyik sem mozdult el a helyéről.


Bízza ránk az újratervezést


Tavasszal újra a középpontba kerül kerti világításunk, hiszen virágba borulnak a növények, fák, éledezik a természet. Ezáltal pedig a kertünk is éledezik, amit természetesen minden tulajdonos szívesen mutat meg másoknak. Amennyiben újabb helyeket, eldugott kis zugokat kíván megvilágítani, forduljon bizalommal cégünkhöz! Profi csapatunk igény szerint megtervezi az új lámpatestek helyét, így otthona megújult pompával várhatja a tavaszt.

Ossza meg Ön is ezt a cikket!

Kerti világítás okai

7 ok, amiért megéri fényekkel díszíteni kertjét

2017.08.12
Ha még bizonytalan azt illetően, hogy érdemes-e kerti világítást kialakítania, mutatunk hét olyan érvet, amit elolvasva Ön is kedvet kap udvara teljes újratervezéséhez.
Világítás a betörők ellen

Védekezzen kertvilágítással a betörők ellen

2017.08.10
Lefekvés előtt bizonyára sokunkban felmerül a kérdés, hogy vajon a szomszéd fényárban úszó házát vagy a mi sötét otthonunkat választja-e egy potenciális betörő. A tapasztalat azt mutatja, hogy a jól megvilágított kerteket, házakat, utcákat általában elkerülik a bűnözők, hiszen a különböző pontokon elhelyezett fények kevesebb búvóhelyet biztosítanak számukra.
kerti-vilagitas

Elegáns led kerti világítás, mely elvarázsolja otthonát

Egy kertet sokféleképpen meg lehet világítani. Napjainkban már szinte fuldoklunk a kerti lámpák sokszínűségétől. Sok bolt kínál gazdaságos, színpompás lámpákat és izzókat, melyek kerti telepítése már házilag is könnyen kivitelezhető.

A kerti világítás jó befektetés

Eladná a házát? Növelje ingatlanpiaci értékét kerti világítással

Egy profi és minőségi kerti világítás csodás látvány és megtérülő befektetés. Amennyiben háza eladását tervezi, érdemes megfontolnia egy kültéri világítási rendszer kialakítását, ami végső soron ingatlana értékét is növeli.
Világítás surlófénnyel

Miért érdemes surlófénnyel világítani?

A surlófény jellemzője, hogy viszonylag lapos szögben világítja meg a tárgyat vagy felületet, így annak struktúráját hangsúlyozza az árnyékok megnyújtásával. Akkor érdemes használni, ha kellemes és hangulatos látványt szeretnénk elérni.
További cikkek betöltése ...