Házvilágítás gyorsan és egyszerűen

Egy ház megvilágításának rengeteg előnye van. Egyrészt kiemeli az ingatlan szépségét, így az év minden időszakában, legyen az nyár vagy tél, gyönyörködhet az épületben. Másrészt biztonsági előnyei is vannak.

photo

Ebben a rohanó világban fontos, hogy fáradtan hazaérve is jól érezzük magunkat otthonunkban. A hangulat vagy dekorációs világítás nem csak a lakásban mutat esztétikusan, hanem kertek különböző pontjain, vagy ingatlan külsején is. A Kertvilágítás Kft. gyorsan és szakszerűen végzi el a kivitelezési munkálatokat. Fontos, hogy a fénytechnika kiépítésénél ügyelünk arra is, hogy az adott bokor, csobogó vagy épület megvilágítása ne vakítsa el az arra járót, hanem egy kellemes élményt nyújtson neki. Így tehát személyre szabottan, a terület adottságait figyelembe véve valósítjuk meg ügyfeleink elképzeléseit.

photo

Újonnan épülő házak és kertek esetén valamint már meglévőknél is egyaránt kiépíthető a világítási rendszer. A ház éleit surlófény segítségével emeljük ki. Ehhez a lámpatesteket kb. 40 cm távolságra helyezzük el a faltól. A világítási rendszert akkor célszerű kialakítani, amikor a ház vagy a kert még építés alatt áll, esetleg a locsolórendszer nincs még kiépítve. A lámpák helyét helyszínbejárás után tudjuk pontosítani, de egy előzetes személyes vagy telefonos konzultáció mindenképpen szükséges. Ha szeretné, hogy ingatlana minden vendégét lenyűgözze, hívjon minket bizalommal!