Gyakori kérdések

Az általunk szerelt világítási rendszer gazdaságosan és biztonságosan üzemeltethető, háziállatokra és gyerekekre sem veszélyes. Szakembereink a modern kor igényeit figyelembe véve, legújabb technikákkal felszerelkezve hozzák ki a legjobbat az Ön kertjéből. A kültéri lámpák fényei nem vakítanak, mivel a ház éleit, bokrokat, magas fákat vagy éppen a kert egy értékes pontját emelik ki felfele irányuló kellemes súrlófénnyel, speciális lámpa segítségével - ezáltal adva sejtelmes és esztétikus fényt. Ezzel szemben a gépkocsifeljárókat vagy gyalogösvényeket lefelé irányuló fénnyel tesszük még káprázatosabbá, hogy utat mutassanak, de mégse zavarják a szemet.

A világítási rendszer beépítését a kert végleges kialakítása után érdemes elkezdeni, ezáltal minden fontos részletet precízen kiemelhetünk. A modern technológiának köszönhetően a kábelezéshez minimális földmozgatás szükséges, nagyobb bontási munkák csak ritkán kellenek.

Cseppet sem kell aggódni azoknak, akiknek már van egy kész házuk, ugyanis új építésű és a már kész ingatlanok esetében is gyorsan, legtöbbször bontási munkálatok nélkül beépíthető a világítási rendszer.

Mivel minden ház és kert egyedi tervek alapján készül, így nehéz meghatározni egy egységes ártáblázatot. Kisebb ingatlanok vagy kertek esetében átlagosan 6 - 800 000 Ft + áfá-tól kezdődnek a megrendelések, de a felmérést követően pontos árajánlatot készítünk Önnek.

Professzionális világítási rendszerünket idő- és alkonykapcsolóval látjuk el, így lehetőség van az automatikus működtetésre. Ez azt jelenti, hogy az intelligens szenzoroknak köszönhetően alkonyatkor a világítás bekapcsol, míg pirkadatkor elalszik. Amennyiben más időponthoz szeretné igazítani a hangulatvilágítást, úgy az időkapcsolóval ezt egyszerűen megteheti.

A lámpatestek 12 Volttal működnek, így az áramütés veszélye kizárt, gyerekek és állatok is nyugodtan szaladgálhatnak a kertben a ház körül, mert biztosan nem éri őket baj. Másrészt biztonsági világításként is hatásos, ugyanis statisztikák által bizonyított, hogy a kivilágított házak távol tartják a betörőket, betolakodókat.