Épületmegvilágítás

Az épületmegvilágítás, a szép látvány mellett, minden esetben biztonságérzetet is nyújt, ugyanis távol tartja a betolakodókat. Az épület mellett hangsúlyossá teszi a bejáratokat, garázsbeállókat, lépcsőket.

épületek megvilágítása

Az épületek teljes körű megvilágítása

Egy terület vagy építmény megvilágítása több szempontból is célszerű. Egyrészt egy esztétikusan megvilágított épület mindig kellemes látványt nyújt, másrészt pedig elijeszti a betörőket is, ugyanis a fényárban lévő területeket kevésbé érintik a rosszakarók. Fontos kiemelni, hogy nem a fényűzés a cél, így a túlvilágítást mellőzzük. A beépített fények energiatakarékosabbak a hagyományosnál, ezáltal az üzemeltetési költség is kedvezőbb.

Tippek újépítésű házak megvilágításához >>>

épület fények tervezés

Épületvilágítás a tervezéstől a kivitelezésig

Vállaltunk teljes körű szolgáltatást nyújt, a tervezéstől a kivitelezésig mindent megvalósít, rövid határidőn belül. Ha Ön is megvilágítaná épületét vagy annak egy részét, vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, és a helyszínbejárást követően pontos árajánlatot tudnak Önnek készíteni. Keressen minket, hogy épülete mielőbb biztonságban legyen.

Ötletek meglévő épületek kivilágításához >>>