Előnyök

Minőség és szakértelem

A hazai tapasztalatokon túl amerikai anyavállalatunk rendszeres képzésekkel fejleszti szakembereinket, így folyamatosan értesülnek a világpiacon fellelhető legjobb minőségű termékekről, újdonságokról. Ügyfeleink igényeit Magyarország egész területén megvalósítjuk, hogy házuk és kertjük szépségét az év minden napján csodálhassák.

Munkatársaink gondosan ügyelnek arra, hogy a kertben lévő növények, virágok vagy az épületek burkolatát ne sértsék építés közben, legtöbbször bontási munkálatok nélküli megoldást kínálunk.

Egyedi rendszerünk biztonságosan, automatikusan, alacsony költséggel üzemeltethető, amely mindenki számára elérhető. Legyen az biztonsági céllal telepített kertvilágítás, a terület legszebb részeit megmutató hangulatvilágítás vagy a kerti csobogó, fürdőtó kültéri lámpával történő attraktív kiemelése, mi mindenre tudjuk a megoldást!

Modern világítási technika

A beépített világítási rendszer a hangulatteremtési és funkcionalitás igényét is kielégíti. Az idő- és árnyékkapcsoló segítségével tudatosan megtervezheti az esti fények és árnyékok játékát, ezzel hangsúlyozva ingatlana szépségét. A Kertvilágítás Kft. által használt surlófény olyan kellemesen emeli ki a megvilágított pontot, hogy közben nem irritálja a szemet.

Energiatakarékos

Cégünk a legtöbb esetben bontási munkálatok nélküli megoldásokat kínál, legyen szó elkészült ingatlanáról vagy most épülő házáról. A rendszer teljes mértékben energiatakarékos (12V, LED opció) hagyományos társaihoz képest, így az üzemeltetési költség minimális.

Kényelmes, biztonságos

A kényelmesen és egyszerűen működtethető idő- és alkonykapcsoló mindenkor az Ön igényét szolgálja. A Kertvilágítás rendszer fokozott védelmet nyújt az esetleges betörések ellen is. Mivel rendszerünk 12 Volttal működik, mindennemű elektromos baleset veszélye kizárt.

Garancia

Szolgáltatásunkra és termékeinkre – rendeltetésszerű használat esetén - 3 év jótállást vállalunk.

Tekintse meg referencia munkáinkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, mondja el terveit és mi megvalósítjuk azt!