Blog

Elegáns led kerti világítás, mely elvarázsolja otthonát

kerti-vilagitas

Egy kertet sokféleképpen lehet megvilágítani. Napjainkban már szinte fuldoklunk a kerti lámpák sokszínűségétől. Sok bolt kínál gazdaságos, színpompás lámpákat és izzókat, melyek kerti telepítése már házilag is könnyen kivitelezhető.

A megfelelő kerti lámpák kiválasztásában és a kert megvilágításában azonban a vásárláskor szakszerű segítséget és hasznos tanácsot nem kapunk.

Első körben talán nem is tűnik annyira nagy drámának a szakmai tanácsok hiánya, hiszen a legtöbb esetben a lámpákat egyszerűen hazavihetjük és villámgyorsan telepíthetjük.


Ezt nyújtja egy jó szakértő! 

Erre figyeljen oda kerti lámpák vásárlásakor és telepítésekor


Ne feledje, hogy a környezetünk többszörösen is (eső, fagy, napsütés) hatással van a kültéri lámpákra. Csak megfelelő védelemmel ellátott világító testeket vásároljon kertjébe.

Nem csak a lámpák védelme fontos, hanem a környezeté is. Érdemes alacsony feszültségű világító rendszert kiépíteni, mely sokkal biztonságosabb a hagyományos kerti lámpákkal szemben.

Energiatakarékossági szempontból és esztétikailag is érdemes led lámpákkal felszerelni a kertet.

Olyan színű és formájú lámpákat vegyen, melyek illeszkednek a kert látványképébe, egy hivalkodó lámpa elveszi a figyelmet a gyönyörű kert látványáról.


Kertvilágítás kontra kertvarázs


Éjszaka a kertünk megvilágítására alapvetően azért van szükség, hogy közlekedni tudjunk és megtaláljuk, amire szükségünk van. Ezt viszonylag egyszerű kivitelezni, hiszen a közlekedőket és az épületeket könnyen fénybe tudjuk borítani.

Az egyszerű világításon túl azonban olyan dimenziók várnak ránk, amiket elképzelni sem tudunk. A természet és a fény harmóniájának megteremtésével egy varázslatos kerti utazásnak lehetünk részesei minden alkalommal, amikor kilépünk a házunkból.

Az igazi varázslat a kertvilágítás gondos tervezésében és kivitelezésében rejlik. Az éjszakai harmónia megteremtése a halvány fények használatában és a látképbe illeszkedő lámpákban rejlik.

Erre figyeljen oda a kertvilágítás tervezése közben >>>Szeressen bele újra kertjébe!

AZ ÉN KERTEM IS VARÁZSOLJÁK EL!  

Ossza meg Ön is ezt a cikket!

A kerti világítás jó befektetés

Eladná a házát? Növelje ingatlanpiaci értékét kerti világítással

Egy profi és minőségi kerti világítás csodás látvány és megtérülő befektetés. Amennyiben háza eladását tervezi, érdemes megfontolnia egy kültéri világítási rendszer kialakítását, ami végső soron ingatlana értékét is növeli.
Világítás surlófénnyel

Miért érdemes surlófénnyel világítani?

A surlófény jellemzője, hogy viszonylag lapos szögben világítja meg a tárgyat vagy felületet, így annak struktúráját hangsúlyozza az árnyékok megnyújtásával. Akkor érdemes használni, ha kellemes és hangulatos látványt szeretnénk elérni.
Energiatakarékos kertvilágítás

Így teheti Ön is energiatakarékosabbá kerti világítását

Mi a kevesebb néha több elvét követjük, vagyis nem a túlvilágításra, hanem a szolid, mégis esztétikus megjelenésre törekszünk. Egy teljesen fényárban úszó ház hivalkodó, ráadásul az energiaigénye is rendkívül magas. A visszafogottabb világítás nem csak szebb és elegánsabb, de üzemeltetése és fenntartása is sokkal pénztárcabarátabb.

Esküvői kertvilágítás

Esküvő a kertben? Mutatjuk, hogyan!

Nincs is annál meghittebb, mint saját kertünkben kimondani a boldogító igent, majd a csillagos ég alatt ünnepelni barátainkkal, rokonainkkal. Ha eddig azt gondolta, hogy ez csak a filmekben lehet szép, akkor most mutatunk Önnek néhány tippet a tökéletes kerti esküvőhöz.