Blog
Kerti munkák, világítás

Januári teendők a kertünkben

Vagy tombol a tél, vagy majdnem itt a tavasz – most már e két véglet között mozog az időjárás januárban. Azonban senkit se csapjon be a melegebb hőmérséklet, a természetnek megvan a maga rendje: ne kezdjünk bele a tavaszi tennivalóinkba.

Karácsonyi kültéri világítás tanácsok

Karácsonyi kültéri világítás

Ha eszünkbe jut a karácsony, máris az orrunkban érezzük a finom mézeskalács illatát, szánkban a sült pulyka zamatát és a gőzölgő fahéjas, narancsos forralt bor vagy tea édes ízét. Ha becsuknánk a szemünket vajon milyen képeket látnánk magunk előtt?

Kerti világítás tervezés és kivitelezés

Segítség kerti világítás tervezéséhez

Hogyan kezdje el megtervezni és kivitelezni kerti fényeit?

Gondolkodjon el rajta, hogy milyen céllal szeretné kertjét, növényeit, épületeit stb. megvilágítani. Hangulatos fényeket szeretne? Egyszerű megvilágításra van szüksége, hogy közlekedni tudjon?

Játszótér megvilágítás

Készítsen saját kezűleg otthoni játszóteret

Szeretné gyermekei számára még varázslatosabbá tenni a kertben töltött időt? Az internet a „csináld magad” ötletek kifogyhatatlan tárháza, így egy otthoni játszótér, mászóka, esetleg faház kialakítása ma már tényleg gyerekjáték.
Ismét 7 ok a kertvilágításra

7 ok, amiért megéri fényekkel díszíteni kertjét 2. rész

2017.08.22
Automatizált világítással egyszerűen távol tarthatja otthonától a nemkívánatos betolakodókat, hiszen a bűnözők elsősorban a sötét, kivilágítatlan lakásokat szeretik.
Új ház megvilágítása

Kertvilágítási tippek és tudnivalók újépítésű ház esetén

Most építi álmai otthonát? Szeretné a kertjét és az udvarát is hangulatossá tenni? Nyűgözze le ismerőseit és vendégeit esztétikusan kialakított kerti világítással, amiben a telepítés után még hosszú évekig gyönyörködhet.
További cikkek betöltése ...